Gräsklippning Sigtuna

Singh Miljö & Markservice AB – gräsklippning Sigtuna

Singh Miljö & Markservice AB erbjuder gräklippning i Siguna, och mycket mera! Vi ser till att våra kunders utemiljöer är säkra, attraktiva och funktionella året om. Med vår rikstäckande organisation hjälper vi kommuner, företag och fastighetsbolag med alla behov kring utemiljöer.

Välkommen till Singh Miljö & Markservice AB

Vi erbjuder gräklippning i Sigtuna. Singh Miljö & Markservice är ett värderingsstyrt företag som styrs av fyra grundläggande värderingar. Vi skapar värde för våra kunder genom vår storlek och servicenivå, samtidigt som vi bygger en arbetsplats där våra medarbetare trivs och utvecklas. Våra värderingar definierar vår kultur och bidrar till vår framgång.

Varje uppdrag utförs på ett sätt som gör det till en rekommendation för framtida projekt. Vi strävar efter att vara konkurrenskraftiga och framgångsrika genom våra resurser, vår organisation och vår attityd till kvalitet. Vårt kvalitetssäkringssystem förbättras kontinuerligt för att möta våra höga krav.

Vi är specialister inom anläggning, skötsel och underhåll av utemiljöer för både park och fastighetsmark. Kontakta oss för idéer eller planer på anläggning, så hjälper vi gärna till med tips och kostnadsförslag. Vi arbetar med företag och privatpersoner.

Gräklippning Sigtuna

VILKA vi är

Vi är ett värderingsstyrt företag som bygger på fyra grundläggande värderingar. Vårt arbete präglas av att skapa värde för våra kunder genom hög servicenivå. Läs mer HÄR.

Gräklippning Sigtuna

Vad vi gör

Vi på Singh Miljö & Markservice AB är specialister inom anläggning, skötsel och underhåll av utemiljöer. Vi erbjuder tjänster för både park och fastighetsmark, oavsett om det gäller företag eller privatkunder.

VÅRA TJÄNSTER

Vårt utbud av trädgårdstjänster ger en komplett och välskött utemiljö. Vi kombinerar gräsklippning eller anläggning av en ny gräsmatta med häckklippning och plantering för en frodig grund. Stenläggning och stödmurar ger struktur, medan altanbygge skapar en plats för avkoppling. Finplaneringen knyter samman allt, och trädfällning öppnar upp för ljus och nya vyer.

Singh Miljö & Markservice AB

SÄTUNAVÄGEN 14, 195 41 Märsta

070-695 15 19

Gräsklippning Sigtuna